OK Radio Beograd

Radio Stanice Srbije Uživo Online Internet

OK Radio uzivo preko interneta

OK radio uživo emituje svoj program od 1992. godine iz Beograda, Republike Srbije. Danas emitujemo pretežno popularnu muziku, uz neizostavne omiljene stare narodne pesme, koje su prikladne za svakodnevno slušanje, ali i posebne prilike.
Učestalost i informacije:

Radio OK frekvencije: Pored zemaljskog emitovanja, Radio OK FM frekvencije koje možete slušati uživo preko interneta su sledec
Frekvencija: 111.4 MHz
Lokacija: Branka Momirova 12, Beograd, Srbija, Ok Radio D.o.o. Telefon: 011/4000444 OK Radio je najslušaniji radio uživo u Srbiji. Sve radio stanice možete slušati uživo na ovom sajtu.

Radio Stanice
Uz radio stanice uživo možete da slušate radio koji želite bez prekida. Sve radio stanice uživo na jednom sa širokim spektrom emitovanja od popularnih srpskih radija do arabesk radija, od radija narodne muzike do stranih hit radija. Naša stranica je prekodirana tako da možete brzo i lako da prelazite sa jednog radija na mreži, a odeljak radio stanice je specijalno dizajniran za vas. Takođe www.servicevorke.rs/radio-stanice/ obuhvata sve lokalne radio stanice u Srbiji. Štaviše, zahvaljujući našoj političkoj mapi na desnoj strani naše stranice, možete lako pristupiti lokalnom radiju grada koji želite na frekvencijama na kojima ste ili želite da slušate. Ako na našoj stranici www.servicevorke.rs/radio-stanice/ postoji radio stanica fm koju želite da slušate, a ne možete da nađete, ako nas obavestite, ona će biti dodata u naš sistem najkasnije u roku od 3 dana. Tako će vaši uživo prenosi vaše frekvencije biti dostupni i ostalim slušaocima na portalu uz privilegiju naše stranice koju smo sastavili. Radio stanice uživo svim našim slušaocima radija želi muzički trenutak. Slušaj domaće radio stanice uživo preko interneta 24 sata dnevno. Online ili na Vašem mobilnom telefonu i tabletu.