Radio 021

Radio Stanice Srbije Uživo Online Internet

Radio 021 Uzivo Now On Air

Radio 021 uživo emituje program od 1997. godine iz Novog Sada, Srbije. Osetićete krv u žilama grada Novog Sada, duh grada u sebi. Radio 021 se sa svojim slušaocima sreće već 25 godina. Slušajte online omiljenu rock, pop i dance muziku na jednoj od najslušanijih radio stanica sa ex yu područja. U programu se emituju bitne lokalne servisne informacije, vesti, sportski program, itd. Možete odmoriti dušu slušajući rok muziku u određenim delovima dana u određeno doba dana. Uživajte uz internet Radio 021 bilo kad i bilo gde! Učestalost i informacije:

Radio 021 Frekvencije: Pored zemaljskog emitovanja, Radio 021 FM frekvencije koje možete slušati uživo preko interneta su sledec

  • Frekvencija: 92.2 FM
  • Lokacija: Novi Sad, Srbija
  • Radio Stanice: Radio 021
  • Radio Stanice
    Uz radio stanice uživo možete da slušate radio koji želite bez prekida. Sve radio stanice uživo na jednom sa širokim spektrom emitovanja od popularnih srpskih radija do arabesk radija, od radija narodne muzike do stranih hit radija. Naša stranica je prekodirana tako da možete brzo i lako da prelazite sa jednog radija na mreži, a odeljak radio stanice je specijalno dizajniran za vas. Takođe www.servicevorke.rs/radio-stanice/ obuhvata sve lokalne radio stanice u Srbiji. Štaviše, zahvaljujući našoj političkoj mapi na desnoj strani naše stranice, možete lako pristupiti lokalnom radiju grada koji želite na frekvencijama na kojima ste ili želite da slušate. Ako na našoj stranici www.servicevorke.rs/radio-stanice/ postoji radio stanica fm koju želite da slušate, a ne možete da nađete, ako nas obavestite, ona će biti dodata u naš sistem najkasnije u roku od 3 dana. Tako će vaši uživo prenosi vaše frekvencije biti dostupni i ostalim slušaocima na portalu uz privilegiju naše stranice koju smo sastavili. Radio stanice uživo svim našim slušaocima radija želi muzički trenutak. Slušaj domaće radio stanice uživo preko interneta 24 sata dnevno. Online ili na Vašem mobilnom telefonu i tabletu.