Radio Karolina

Radio Stanice Srbije Uživo Online Internet

Radio Karolina Uživo

Radio Karolina je svojim stilom emitovanja muzike uspeo da privuče pažnju mnogih slušalaca. Prvo su počeli sa emitovanjem u gradu Beogradu. Za kratko vreme dobili su frekvencije Novog Sada i mnogih gradova. Radio je koncipiran tako da se slušaocima, ali i tržištu uopšte, ponudi program koji je jedinstven u Srbiji. Glavna odrednica uređivačke politike je činjenica da na našim prostorima ne postoji radio koji neguje isključivo balade.
Učestalost i informacije:

Radio Karolina Frekvencije: Pored zemaljskog emitovanja, Radio Karolina FM frekvencije koje možete slušati uživo preko interneta su sledec

  • 106.3 FM

  • Lokacija: Mileševska 29,11000 Beograd, Srbija

  • Telefon: (+381)11/4049-882

  • Mobilni: (+381)61/2873-987

  • eMail:marketing[at]karolina.rs
  • Radio Stanice
    Uz radio stanice uživo možete da slušate radio koji želite bez prekida. Sve radio stanice uživo na jednom sa širokim spektrom emitovanja od popularnih srpskih radija do arabesk radija, od radija narodne muzike do stranih hit radija. Naša stranica je prekodirana tako da možete brzo i lako da prelazite sa jednog radija na mreži, a odeljak radio stanice je specijalno dizajniran za vas. Takođe www.servicevorke.rs/radio-stanice/ obuhvata sve lokalne radio stanice u Srbiji. Štaviše, zahvaljujući našoj političkoj mapi na desnoj strani naše stranice, možete lako pristupiti lokalnom radiju grada koji želite na frekvencijama na kojima ste ili želite da slušate. Ako na našoj stranici www.servicevorke.rs/radio-stanice/ postoji radio stanica fm koju želite da slušate, a ne možete da nađete, ako nas obavestite, ona će biti dodata u naš sistem najkasnije u roku od 3 dana. Tako će vaši uživo prenosi vaše frekvencije biti dostupni i ostalim slušaocima na portalu uz privilegiju naše stranice koju smo sastavili. Radio stanice uživo svim našim slušaocima radija želi muzički trenutak. Slušaj domaće radio stanice uživo preko interneta 24 sata dnevno. Online ili na Vašem mobilnom telefonu i tabletu.